Offerte Aanvragen
  • Upload een afbeeldingsbestand tot maximaal 6mb. Voor grotere bestanden kunt u WeTransfer gebruiken.
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, eps, pdf, jpeg, ai.
Al meer dan 15 jaar dé specialist in op maat gemaakte speldjes, patches, sleutelhangers en keycords

Carnaval pins

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend en binnen 1 werkdag reactie

Onze carnaval pins zijn erg populair onder de carnavalisten. Ze worden onder meer gebruikt als weggevertje van de prins, als seizoensaandenken of als herkenningspin van de vereniging.

Verschillende uitvoeringen mogelijk

Zoals je op deze website kan zien, hebben we verschillende uitvoeringen speldjes. Ook voor de carnaval pins zijn er verschillende mogelijkheden. De meest gebruikte zetten we hieronder op een rijtje:

  • Zacht emaille pins: Voordelige speldjes, maar toch de klassieke uitstraling van een pin met de metalen omranding en emaille inkleuring. Alle pms kleuren zijn mogelijk, dus de felle carnavalskleurtjes zijn geen probleem.
  • Full color speldjes: Erg voordelig bij grote aantallen. Omdat ze in full color bedrukt worden, zijn er bijna geen beperkingen voor het ontwerp. Perfect dus voor ontwerpen met fijne details en verlopen.
  • Metalen speldjes: Minder kleurrijk, maar toch de klassieke luxeuze uitstraling van een pin. Deze uitvoering is ook populair om jubilarissen aan te duiden; 1 ontwerp met verschillende kleuren finishings voor de verschillende jubilea.

Bevestiging van de carnaval pins

Ook voor de bevestiging zijn er verschillende mogelijkheden. Standaard voorzien we onze speldjes van een vlindersluiting. Ben je van plan veel te hossen met onze pins? Dan is een veiligheidssluiting (meerprijs) aan te raden. Wil je ze meer als een sieraad dragen? Dan zijn dasspelden of manchetknopen ook een optie.

Levertijd

Onze speldjes worden in China geproduceerd. Hierdoor hebben we een standaard levertijd van 6-8 weken. Spoedleveringen zijn in principe tegen meerprijs mogelijk binnen 4 weken. Hou er wel rekening mee dat het Chinese Nieuwjaar vaak rond carnaval valt, en de productie in China dan al snel een week of 2-3 stilligt. Dit zorgt voor een langere levertijd. Tijdig bestellen is dus aan te raden!

Voorbeelden van Carnaval pins

TIP

Ben je op zoek naar voordelige carnaval speldjes in grote aantallen?

Kies dan voor onze full color gedrukte speldjes. Vanaf 500 stuks kunnen we deze erg voordelig aanbieden!

Carnaval pins

Carnaval pins zijn ideale weggevers voor carnavalsverenigingen. Dit kan als jaarlijks aandenken aan het carnavalsseizoen of de huidige prins, of je kan kiezen voor één verenigingspin. Benieuwd wat we voor uw vereniging kunnen maken? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie en offerte aanvragen

U kunt altijd gemakkelijk meer informatie of direct een offerte op maat opvragen (op basis van uw logo, gewenste oplage en gewenste formaat) via het online formulier, door een e-mail te sturen of te bellen met +31(0)497 64 51 01.

Veelgestelde vragen

 

Wat is de levertermijn van carnaval pins?

We hebben standaard 6 weken productietijd nodig, dus het is aan te raden om zeker 7-8 weken voor de carnaval of uw uitdeelmoment contact met ons op te nemen.

Spoedleveringen zijn in overleg mogelijk tegen een meerprijs, maar ook dan moet je rekenen op ca. 4 weken productietijd

Specialist sinds 2003
Maatschappelijk verantwoord
Afspraak is afspraak
Het meest brede aanbod