Offerte Aanvragen
  • Upload een afbeeldingsbestand tot maximaal 6mb. Voor grotere bestanden kunt u WeTransfer gebruiken.
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, eps, pdf, jpeg, ai.
Al meer dan 15 jaar dé specialist in op maat gemaakte speldjes, patches, sleutelhangers en keycords

Beveiliging pin

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend en binnen 1 werkdag reactie

We zijn gespecialiseerd in het maken van speldjes voor beveiliging bedrijven met eigen logo. Met zo’n beveiliging pin zorgt u voor extra herkenbaarheid van uw uniform.

Beveiliging pin met eigen logo

De meest gekende beveiliging speldjes zijn natuurlijk de V-speldjes. Toch kiezen steeds meer bedrijven voor een security pin met eigen logo. Hierdoor valt hun bedrijfsnaam extra op.

Verschillende opties mogelijk

Wij helpen u graag verder met de ontwikkeling en productie van uw speldjes. Bovendien is dit al mogelijk vanaf 10 stuks. Hierbij zijn verschillende varianten mogelijk. Toch zijn de emaille pins (hard of zacht) het meest populair bij beveiligingsbedrijven. Deze hebben namelijk de meest klassieke uitstraling met een metalen basis en emaille inkleuring. Een andere populaire variant voor een beveiliging pin is een volledig blank metalen speldje.

Wij staan paraat met advies

Samen met u kijken we graag welke soort pin het meest geschikt is voor uw logo. Via de groene knop bovenaan vraagt u makkelijk een offerte aan. Stuur zeker uw logo en gewenste aantal mee. Mailt u liever? Ook dat is mogelijk. Stuur snel een mailtje naar info@merchandise.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar een prijs indicatie voor uw beveiliging pin? Klik op de linkjes hiernaast voor onze prijzen.

Voorbeelden van Beveiliging pin

TIP

Combineer de beveiligings speldjes met een beveiliging embleem

Ook beveiligingsemblemen zijn erg populair bij beveiligingskleding. Ook hier helpen wij u graag mee verder. Neem zeker een kijkje op deze pagina voor de mogelijkheden.

Beveiliging pin

Een beveiliging pin is de ideale aanvulling voor u beveiligingsuniform. We maken ze graag op maat met uw eigen logo, en dit al vanaf 10 stuks. Zo zorgt u voor extra herkenning en naamsbekendheid.

Meer informatie en offerte aanvragen

U kunt altijd gemakkelijk meer informatie of direct een offerte op maat opvragen (op basis van uw logo, gewenste oplage en gewenste formaat) via het online formulier, door een e-mail te sturen of te bellen met +31(0)497 64 51 01.

Veelgestelde vragen

 

Is er een standaard formaat voor deze speldjes?

Onze speldjes worden op maat gemaakt. Dit betekent dat we ze in een formaat naar keuze kunnen maken. Bij beveiliging speldjes zijn dit wel eerder grote formaten rond de 30-40mm.

Specialist sinds 2003
Maatschappelijk verantwoord
Afspraak is afspraak
Het meest brede aanbod