Offerte Aanvragen
  • Upload een afbeeldingsbestand tot maximaal 6mb. Voor grotere bestanden kunt u WeTransfer gebruiken.
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, eps, pdf, jpeg, ai.
Al meer dan 15 jaar dé specialist in op maat gemaakte speldjes, patches, sleutelhangers en keycords

Carnaval emblemen

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend en binnen 1 werkdag reactie

Op zoek naar carnaval emblemen voor uw vereniging? Dan bent u bij ons op het juiste adres. We helpen u graag verder met een custom productie vanaf 25 stuks.

Traditie carnaval emblemen

Het Oeteldonk embleem is waarschijnlijk het meeste bekende carnaval embleem, maar ook buiten Oeteldonk zijn de carnavalsemblemen erg populair. Gestikt op een jas of kiel zorgen ze voor een originele carnavalsoutfit. Bij de meeste vereniging is een nieuw embleem een jaarlijkse traditie. Hierdoor wordt het een echt collectorsitem.

Allerlei vormen en maten mogelijk

We produceren de carnaval emblemen volledig op maat. Hierdoor zijn allerlei vormen en maten mogelijk voor een zo origineel mooi resultaat.

In de meeste gevallen borduren we uw emblemen. Dit geeft een erg mooi resultaat. Heeft uw design erg veel details of verlopen? Dan zijn geweven of full color bedrukte patches wellicht beter geschikt.  Bij deze laatste 2 moet u wel rekening houden met een minimum afname van 100 stuks.

Standaard voorzien we de patches van een strijklaag. Zo kan u uw carnavalsembleem strijken op de gewenste ondergrond. Wel raden we aan om deze nog even extra vast te stikken in de hoekjes voor extra stevigheid.

Werkwijze

De werkwijze verschilt per type (strijk)embleem. Zo krijgt u geweven en bedrukte patches eerst een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Hierna maken we een fotosample ter goedkeuring, vooraf aan de bulkproductie. Bij geborduurde patches maken we dan weer onmiddellijk na akkoord offerte een fotosample ter goedkeuring.

Levertijd carnaval emblemen

Onze emblemen maken we op maat in China. Dit betekent dat je best rekening houdt met een levertijd van 4-5 weken. Snellere levertijden zijn in overleg mogelijk tegen een meerprijs. Afhankelijk van de drukte kunnen we ze dan binnen 2-3 weken leveren.

 

Voorbeelden van Carnaval emblemen

TIP

De bierfles-patch: verkoop bier voor je vereniging!

Bent u op zoek naar een leuke manier om geld in te zamelen voor uw vereniging. Bekijk dan zeker onze mogelijkheden voor de bierfles-patch: een lekkere fles bier met (carnaval) embleem van uw vereniging. Voor prijzen en informatie neemt u best een kijkje op deze pagina.

Carnaval emblemen

Carnaval emblemen zijn al jaren een traditie in Brabant en omstreken. Bent u op zoek naar een origineel carnaval embleem voor uw vereniging? We produceren deze al vanaf 25 stuks in allerlei vormen en maten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie en offerte aanvragen

U kunt altijd gemakkelijk meer informatie of direct een offerte op maat opvragen (op basis van uw logo, gewenste oplage en gewenste formaat) via het online formulier, door een e-mail te sturen of te bellen met +31(0)497 64 51 01.

Veelgestelde vragen

 

Wat is de minimale oplage?

De minimum afname is afhankelijk van de uitvoering. Bij geborduurde emblemen is dit 25 stuks. Geweven en full color bedrukte patches kunnen we dan weer vanaf 100 stuks leveren.

 

Hoe moet ik het ontwerp aanleveren?

Wij geven er de voorkeur aan je bestanden te ontvangen als vectorbestand (.ai/.eps/.pdf) of als .jpg op ware grootte met een minimale resolutie van 150dpi.

Specialist sinds 2003
Maatschappelijk verantwoord
Afspraak is afspraak
Het meest brede aanbod