Offerte Aanvragen
  • Upload een afbeeldingsbestand tot maximaal 6mb. Voor grotere bestanden kunt u WeTransfer gebruiken.
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, eps, pdf, jpeg, ai.
Al meer dan 15 jaar dé specialist in op maat gemaakte speldjes, patches, sleutelhangers en keycords

Bands & Artiesten

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend en binnen 1 werkdag reactie

Pins & Patches worden veelvuldig ingezet als merchandise voor bands & artiesten. We leveren zowel kleine als grote patches (backpatches), geborduurd, geweven of gedrukt.

We raden altijd aan om speldjes en emblemen vanaf minimaal 100 stuks te laten maken als je van plan bent deze te gaan verkopen. Backpatches zijn wat lastiger; eigenlijk zou je die in een nog grotere oplage moeten maken om een schappelijke verkoopprijs haalbaar te maken. 300 stuks of meer is daarvoor ideaal.

Combineer diverse artikelen in 1 bestelling

Je speldjes kun je eventueel ook combineren met artikelen als halskettingen en sleutelhangers, mits de vorm en het formaat niet verandert. Patches zou je eventueel ook direct op mutsen of caps kunnen stikken zodat je die ook direct aan je assortiment toe kunt voegen.

Daarnaast kun je via ons ook allerlei andere artikelen laten maken zoals zweetbandjes, t-shirts en zelfs volledig op maat gemaakte leggings. Meer over onze andere artikelen kun je op onze andere sites vinden: sites.merchandise.nl.

Op deze pagina kun je een aantal voorbeelden hiervan zien en wat toegepaste informatie die mogelijk van pas kan komen.

Voorbeelden van Bands & Artiesten

TIP

Hoe groter de oplage, hoe lager de prijs.

Als je de artikelen die wij voor je maken gaat verkopen is het natuurlijk altijd van belang om een zo laag mogelijke inkoopprijs te realiseren.

De makkelijkste manier om dat te behalen is door direct een oplage te laten maken waar je een tijdje mee vooruit kunt. Vraag dan ook gerust een prijs bij ons aan voor meerdere staffels.

Bands & Artiesten

Wij maken met zeer grote regelmaat emblemen en speldjes voor bands en artiesten, meestal om verkocht te worden in hun merchandise-stand. Daarnaast verzorgen we ook wel eens specifieke tour- of bandemblemen.

Meer informatie en offerte aanvragen

U kunt altijd gemakkelijk meer informatie of direct een offerte op maat opvragen (op basis van uw logo, gewenste oplage en gewenste formaat) via het online formulier, door een e-mail te sturen of te bellen met +31(0)497 64 51 01.

Specialist sinds 2003
Maatschappelijk verantwoord
Afspraak is afspraak
Het meest brede aanbod