Offerte Aanvragen
  • Upload een afbeeldingsbestand tot maximaal 6mb. Voor grotere bestanden kunt u WeTransfer gebruiken.
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, eps, pdf, jpeg, ai.
Al meer dan 15 jaar dé specialist in op maat gemaakte speldjes, patches, sleutelhangers en keycords

Jubileumspeldjes, leuk geschenk voor uw jubilarissen!

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend en binnen 1 werkdag reactie

Speldjes zijn erg populaire geschenken voor jubilarissen. We krijgen hier dan ook dagelijks verschillende aanvragen voor. Belangrijk bij dit soort speldjes is dat er onderscheid gemaakt wordt tussen de verschillende jubilea. Dit kan door middel van een tekst op het speldje, of door de jubileumspeldjes uit te voeren in verschillende kleuren.

Speldjes met aanduiding van het jubileum

Wanneer je tekst gebruikt, moet je er rekening mee houden dat iedere tekst wordt gezien als een nieuw ontwerp . De stuksprijs  van de speldjes wordt berekend op basis van het aantal van dat design/die tekst. Dit kan bij kleinere aantallen de kosten erg doen oplopen.

Jubileumspeldjes in verschillende kleuren

Een voordeliger alternatief is daarom het gebruik van verschillende finishingkleuren. Hierbij gebruiken we dan eenzelfde ontwerp voor alle speldjes, maar we passen de finishingkleur van het metaal per jubileum aan. Zo kan je dan bv. 25 stuks laten afwerken in antiek brons finishing voor de 12 ½-jarige jubilarissen, 15 stuks in nikkel finishing (zilverkleur) voor de 25-jarige jubilarissen en 10 stuks in goudkleur voor de 50-jarige jubilarissen. Dat brengt het totaal op 50 stuks, en dit is dan ook de stuksprijs die je kan aanhouden. Wel moet je rekening houden met een kleurwissel aan € 20,- per wissel excl. BTW. In dit geval gebruik je 3 kleuren finishing en rekenen we dus 2 kleurwissels aan.

Uitvoering en bevestiging

Qua uitvoering zijn er verschillende mogelijkheden, maar de hard emaille pins en metalen speldjes zijn met hun klassieke, luxueuze uitstraling het meest gebruikt. Voor de bevestiging gebruiken we vaak de standaard vlindersluiting, al wordt een magneetsluiting ook vaak gebruikt voor dit soort pins. Deze laten namelijk geen gaatjes na in de kleding, wat handig is wanneer de speldjes vaak op een maatpak of dergelijke gedragen wordt.

Voorbeelden van Jubileumspeldjes, leuk geschenk voor uw jubilarissen!

TIP

Zijn de jubileumspeldjes een geschenk?

Laat ze dan verpakken in een geschenkverpakking voor een luxe uitstraling.

Jubileumspeldjes, leuk geschenk voor uw jubilarissen!

Jubileumspeldjes zijn de ideale geschenken om jubilarissen te bedanken. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden qua ontwerp en uitvoering. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Meer informatie en offerte aanvragen

U kunt altijd gemakkelijk meer informatie of direct een offerte op maat opvragen (op basis van uw logo, gewenste oplage en gewenste formaat) via het online formulier, door een e-mail te sturen of te bellen met +31(0)497 64 51 01.

Veelgestelde vragen

 

Wat is de levertermijn van jubileumspeldjes?

De standaard levertijd voor onze speldjes is 6-8 weken. Spoedleveringen zijn in overleg mogelijk, maar ook dan hebben we minimaal 4 weken productietijd nodig. Hou hier dus rekening mee wanneer je de jubileumspeldjes op een event wenst uit te delen.

 

Wat zijn de extra kosten voor meerdere kleuren finishing?

Voor een kleurwissel van de finishing rekenen we € 20,- per wissel excl. BTW.

 

Wat kost een geschenkverpakking?

De meerprijs is afhankelijk van het formaat. Voor speldjes van 20mm kan je bv. + € 0,20/stuk excl. BTW aanhouden voor de geschenkverpakking, bij speldjes van 30mm is dit € 0,30/stuk excl. BTW. We raden aan om een offerte aan te vragen voor een exacte prijsopgave.

 

Is het mogelijk om nabestellingen per stuk te plaatsen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Ook voor nabestellingen geldt de minimale afname van 10 stuks per design. Het is dus aan te raden om bij de eerste bestelling ruim voldoende speldjes te bestellen zodat je ook aankomende jubilarissen kunt voorzien van een speldje. Een groter aantal drukt ook op de stuksprijs, dus dat is sowieso een win-win situatie.

Specialist sinds 2003
Maatschappelijk verantwoord
Afspraak is afspraak
Het meest brede aanbod