Bij Pins & Patches (onderdeel van NIMAD BV) wordt u altijd geholpen door mensen, niet door computers; uw aanvragen worden persoonlijk behandeld door één van onze medewerkers. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor zodat u weet met wie u contact heeft.

Erwin Bierens

Erwin is de eigenaar van Nimad Merchandising BV, waar Merchandise.nl sinds juli 2020 onderdeel van is. Hij is gespecialiseerd in alles wat met textiel te maken heeft. Erwin heeft meer dan 25 jaar ervaring in de grafische industrie, zowel grafisch als qua werkvoorbereiding en uitvoering. Hij koopt over het algemeen ook het textiel in. U kunt bij Erwin ook terecht voor onze andere producten. Erwin zorgt ook dat de contacten met onze onderaannemers en de fabrikanten van custom made artikelen onderhouden worden.

Erwin is met name eindverantwoordelijk voor de administratieve en financiële kant van ons bedrijf, en doet ook het algemene beleid en personeelsbeleid.

Richard Theuws

Richard is, samen met Sharon Theuws-Bentelaar, oprichter van Merchandise.nl. Zijn hoofdtaken zijn het begeleiden van de andere medewerkers op het gebied van in- en verkoop, en daarnaast is hij veelal bezig met de ontwikkeling en het verbeteren van onze websites.

Richard schrijft de meeste teksten voor onze websites en is ook verantwoordelijk voor onze accounts op facebook en twitter, en blogt (o.a.) daarover op http://theuws.com.

In 2009 won Richard de zibb Business Challenge (een Reed/Elsevier titel) en mocht zich daarom gedurende 2010 de meest creatieve ondernemer van Nederland noemen.

Coen Floren

Coen is verantwoordelijk voor een groot deel van de in- en verkoop bij Merchandise.nl. Hij is met name gespecialiseerd in alles wat met custom made producten en grootformaatreclame (spandoeken e.d.) te maken heeft. Hij is daarnaast veelal het aanspreekpunt voor speldjes en emblemen. Coen koopt ook de meeste relatiegeschenken in.

Daarnaast is Coen onze logistieke specialist, verantwoordelijk voor een groot deel van de verkoop in de binnendienst. Hij houdt zich ook bezig met de klanten voor wie wij de fulfilment van hun webwinkel (productie, handling en after sales) verzorgen. Ook houdt hij zich veel bezig met het verbeteren van onze websites, zoals bijvoorbeeld de werkwijze voor custom made bedrijfskleding.

Debbie Alkema

Debbie is, samen met Coen en Erwin, verantwoordelijk voor de in- en verkoop bij Merchandise.nl. Ook verzorgt zij zowel de ontwerpen voor merchandise, bedrijfskleding en custom made geschenken als onze flyers en advertenties.

Debbie zorgt samen met onze leveranciers voor uw artwork en drukproeven. Ook onze eigen uitingen (flyers en advertenties) worden regelmatig door Debbie verzorgd.