Bij Pins & Patches (onderdeel van Merchandise.nl / Nimad BV) wordt u altijd geholpen door mensen, niet door computers; uw aanvragen worden persoonlijk behandeld door één van onze medewerkers. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor zodat u weet met wie u contact heeft.

Erwin Bierens

Erwin is de eigenaar van Nimad BV, waar Merchandise.nl sinds juli 2020 onderdeel van is. Hij is gespecialiseerd in alles wat met textiel te maken heeft. Erwin heeft meer dan 25 jaar ervaring in de grafische industrie, zowel grafisch als qua werkvoorbereiding en uitvoering. Zo is hij ook eigenaar van The Workshop Workware & Safety. Erwin zorgt ook dat de contacten met onze onderaannemers en de fabrikanten van custom made artikelen onderhouden worden.

Erwin is met name eindverantwoordelijk voor de administratieve en financiële kant van ons bedrijf, en doet ook het algemene beleid en personeelsbeleid.

Coen Floren

Coen is verantwoordelijk voor de in- en verkoop bij Merchandise.nl. Hij is met name gespecialiseerd in alles wat met custom made producten en grootformaatreclame (spandoeken e.d.) te maken heeft, maar je kunt bij Coen ook terecht voor onze andere producten. Daarnaast is hij onze logistieke specialist.

Zijn hoofdtaken zijn het begeleiden van de andere medewerkers op het gebied van in- en verkoop waardoor de binnendienst goed loopt. Daarnaast is hij veel bezig met de ontwikkeling en het verbeteren van onze websites, zoals bijvoorbeeld de werkwijze voor custom made kleding.

Bas van der Heijden

Al ruim 18 jaar is Bas werkzaam in de branche van relatiegeschenken, kerstpakketten en bedrijfskleding. Als sales manager in de buitendienst is hij voor velen het gezicht van Merchandise.nl.

Zeker met het eindejaar in het vizier ben je bij Bas aan het juiste adres. Zijn expertise ligt met name in de sinterklaaspakketten, kerstpakketten en geschenken, maar voor maatwerk kun je natuurlijk ook bij Bas terecht. Hij koopt bij ons de meeste relatiegeschenken in.

Bas komt graag bij u langs, of bent u altijd welkom bij ons op kantoor, om zo de mogelijkheden te bespreken.

Sylvana Deckert

Sylvana is, samen met Coen, verantwoordelijk voor de binnendienst van Merchandise.nl. Ze is veelal het aanspreekpunt voor speldjes en emblemen en koopt over het algemeen het textiel in. Op zoek naar bedrukt textiel? Sylvana werkt graag een offerte voor je uit.

Debbie Bierens

Debbie zorgt samen met onze leveranciers voor uw artwork en drukproeven. Zij verzorgt onder andere de ontwerpen voor merchandise, bedrijfskleding en custom made geschenken.

Ook onze eigen uitingen (flyers en advertenties) worden regelmatig door Debbie verzorgd.

Richard Theuws

Richard is oprichter van Merchandise.nl. In 2009 won Richard de zibb Business Challenge (een Reed/Elsevier titel) en mocht zich daarom gedurende 2010 de meest creatieve ondernemer van Nederland noemen. De hoofdtaak van Richard is de ontwikkeling en het verbeteren van onze websites.

Richard schrijft de meeste teksten voor onze websites en is ook verantwoordelijk voor onze accounts op InstagramFacebook, en blogt op persoonlijke titel (o.a.) daarover op https://theuws.com en Twitter.