Bij Pins & Patches (onderdeel van NIMAD BV) wordt u altijd geholpen door mensen, niet door computers; uw aanvragen worden persoonlijk behandeld door één van onze medewerkers. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor zodat u weet met wie u contact heeft.

Angela Borrenberghs

Angela is bij ons de hoofdverantwoordelijke voor speldjes en emblemen, hoewel Alex en Gert-Jan er ook volledig in thuis zijn. Angela koopt de meeste (custom made) relatiegeschenken en speldjes en emblemen in.

Naast het schrijven van tutorials zorgen Angela en Alex samen ook voor uw artwork en drukproeven. Ook onze eigen uitingen (flyers en advertenties) worden regelmatig door Angela (en Arno) verzorgd.

Alex van Gennip

Alex is verantwoordelijk voor een groot deel van de in- en verkoop bij Merchandise.nl. Hij is met name gespecialiseerd in alles wat met zeefdruk en grootformaatreclame (spandoeken e.d.) te maken heeft. Alex heeft meer dan 15 jaar ervaring in de grafische industrie, zowel grafisch als qua werkvoorbereiding en uitvoering. Hij koopt over het algemeen ook het textiel in. U kunt bij Alex ook terecht voor onze andere producten.

Ook schrijven zowel Alex als Angela regelmatig tutorials en artikelen voor ons weblog op Brandmerchandise.nl.

Coen Floren

Coen is onze logistieke specialist, verantwoordelijk voor een deel van de verkoop in de binnendienst. Net als Alex en Angela kan hij je helpen bij de realisatie van je artikelen. Hij houdt zich ook bezig met de klanten voor wie wij de fulfilment van hun webwinkel (productie, handling en after sales) verzorgen.

Daarnaast weet Coen veel over (luxe) verpakkingen en is hij net als Alex en Angela een kundig DTP-er.

Arno van Ras

Arno is onze designer en web developer; hij verzorgt zowel de ontwerpen voor merchandise, bedrijfskleding en custom made geschenken als onze flyers en advertenties. Ook houdt hij zich veel bezig met het verbeteren van onze websites, zoals bijvoorbeeld de werkwijze voor custom made bedrijfskleding.

Richard Theuws

Richard is samen met Sharon oprichter en eigenaar van Merchandise.nl. Zijn hoofdtaken zijn het begeleiden van de andere medewerkers op het gebied van in- en verkoop, en daarnaast is hij veelal bezig met de ontwikkeling en het verbeteren van onze websites. Richard zorgt ook dat de contacten met onze onderaannemers en de fabrikanten van custom made artikelen onderhouden worden.

Richard schrijft de meeste teksten voor onze websites en is ook verantwoordelijk voor onze accounts op facebook en twitter, en blogt (o.a.) daarover op http://theuws.com.

In 2009 won Richard de zibb Business Challenge (een Reed/Elsevier titel) en mocht zich daarom gedurende 2010 de meest creatieve ondernemer van Nederland noemen.

Sharon Theuws-Bentelaar

Sharon is met name verantwoordelijk voor de administratieve en financiële kant van ons bedrijf, en doet samen met Richard ook het algemene beleid en personeelsbeleid. Aangezien Richard en Sharon man en vrouw zijn, en samen 3 kinderen hebben, is Sharon meestal tussen 9 en 15 uur op kantoor, als de kinderen op school zitten.

Sharon zoekt ook vaak uit op welke vlakken onze websites verbeterd kunnen worden en is eindverantwoordelijke voor het personeelsbeleid van Merchandise.nl.