Offerte Aanvragen
 • Upload een afbeeldingsbestand tot maximaal 6mb. Voor grotere bestanden kunt u WeTransfer gebruiken.
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, eps, pdf, jpeg, ai.
Al meer dan 15 jaar dé specialist in op maat gemaakte speldjes, patches, sleutelhangers en keycords

Emblemen / Patches laten maken

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend en binnen 1 werkdag reactie

Minimale afname: 100
 • Fotorealistische weergave
 • Geen maximum aan kleuren
 • In eigen vorm
Meer informatie
Minimale afname: 100 stuks
 • Volledig in eigen vorm mogelijk
 • Meer detail in uw ontwerp
 • Tot 8 kleuren inbegrepen
Meer informatie
Minimale afname: 10 stuks
 • Solide uitstraling
 • In iedere vorm
 • Minste detaillering
Meer informatie

Emblemen / Patches laten maken

Geborduurde patches laten maken kan al vanaf 25 stuks, wij leveren ze voor diverse toepassingen. Zo worden ze veelvuldig gebruikt om gemakkelijk bedrijfskleding te voorzien van een logo, door leger en politie, door rockbands verkocht als merchandise, door motorclubs, scoutings en chiros, (sport)verenigingen enzovoorts.

Afwerking van patches / emblemen

Patches worden uitgevoerd met een afgelockte of lasergesneden rand. Aflocken is alleen mogelijk bij ronde of rechthoekige vormen zonder al te scherpe hoeken.

Daarnaast worden patches standaard voorzien van een strijklaag welke als hulp dient bij het bevestigen. Het is ook mogelijk de emblemen aan de achterzijde te voorzien van een zelfklevende laag, klitteband, of zonder ‘backing’.

Haalbaar detail bij geborduurde patches

Emblemen worden meestal geborduurd, waarbij detaillering van ontwerp minder scherp is dan bijvoorbeeld bij drukwerk. Wij raden voor geborduurde emblemen aan om letters nooit kleiner te maken dan 7mm hoog.

Voor meer detail in uw patches kunt u kiezen voor geweven of bedrukte modellen, bij een full color bedrukking is het meeste detail haalbaar. Voor deze uitvoeringen moet u wel rekening houden met een minimum afname van 100 stuks per design.

Geweven emblemen

Wij kunnen uw emblemen eventueel ook weven en zelfs drukken (vanaf 100 stuks), waarbij er veel meer detail haalbaar is. Geweven patches (en backpatches) zijn meestal iets dunner dan geborduurde, en kunnen ook voorzien worden van een opstrijklaag indien gewenst.

Bij deze techniek kunnen standaard maximaal 10 kleuren gebruikt worden. Het materiaal waarvan de emblemen gemaakt worden is polyester. De garenkleuren kunnen eventueel gematcht worden aan PMS (pantone) kleuren, maar meestal worden ze op basis van uw ontwerp gekozen.

Wij produceren ook geweven (kleding)labels, mocht u die zoeken.

Bedrukte patches laten maken

Tot slot kunnen wij uw patches bedrukken, zowel in zeefdruk als in full color. Op de productpagina van bedrukte emblemen leest u hier alles over, maar natuurlijk is het ook mogelijk direct contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Zeefdruk is voordelig bij grote oplages (vanaf 1000 stuks), de print is wat grover dan bij full color bedrukking.

Meer informatie en offerte aanvragen

U kunt altijd gemakkelijk meer informatie of direct een offerte op maat opvragen (op basis van uw logo, gewenste oplage en gewenste formaat) via het online formulier, door een e-mail te sturen of bel 0497 64 51 01.

Specialist sinds 2003
Maatschappelijk verantwoord
Afspraak is afspraak
Het meest brede aanbod