Offerte Aanvragen
 • Upload een afbeeldingsbestand tot maximaal 6mb. Voor grotere bestanden kunt u WeTransfer gebruiken.
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, eps, pdf, jpeg, ai.
Al meer dan 15 jaar dé specialist in op maat gemaakte speldjes, patches, sleutelhangers en keycords

Sleutelhangers

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend en binnen 1 werkdag reactie

Minimale afname: 100 stuks
 • op maat gemaakt
 • robuuste uitstraling
 • mogelijk vanaf 100 stuks
Meer informatie
Minimale afname: 100 stuks
 • flexibele vorm
 • gemaakt in Pantone kleuren
 • al leverbaar vanaf 100 stuks
Meer informatie
Minimale afname: 100 stuks
 • RVS sleutelhangers
 • fotorealistische afbeelding
 • lichtgewicht uitvoering
Meer informatie

Sleutelhangers

Wij produceren sleutelhangers van metaal, pvc (rubberachtig materiaal), en enkele andere materialen. De meeste van onze sleutelhangers worden op maat geproduceerd op basis van uw ontwerp of logo. Natuurlijk kunnen onze ontwerpers u handige tips geven met betrekking tot het ontwerpen van uw hanger, of het gehele ontwerp voor u verzorgen; vraag ons gerust om informatie op dit vlak.

Vrijblijvende, heldere prijsopgaves

Vanzelfsprekend zijn onze offertes vrijblijvend; als u ons uw ontwerp stuurt, inclusief het type waar uw voorkeur naar uit gaat, de gewenste oplage en het formaat, ontvangt u normaal gesproken binnen 1 werkdag een heldere overzichtelijke prijsopgave.

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon (+31(0)497 64 51 01).

Sleutelhangers in de vorm van uw logo

Wij kunnen uw hangers in de vorm van uw logo uitvoeren, dit is mogelijk bij zowel metalen, pvc (kunststof), stoffen als flex-tag hangers. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook adviseren en ondersteunen bij het maken van uw ontwerp.

Hoewel de minimumoplage 100 stuks is raden wij in deze gevallen altijd aan 1000 sleutelhangers of meer te bestellen, omdat we bij hogere oplages scherpere prijzen kunnen bieden.

De grote kosten zitten namelijk in de voorbereiding van de productie van uw sleutelhangers, en hoewel wij deze niet separaat in rekening brengen (wij berekenen dit in de prijs van uw bestelling door), zijn ze natuurlijk wel van invloed op onze prijsstelling.

Natuurlijk hebben wij op onze voorbeeldenpagina een aantal foto’s van reeds door ons geleverde sleutelhangers (en al onze andere artikelen) geplaatst.

Flex-Tag full color modellen

Flex tag hangers worden full color bedrukt op kunststof, ze zijn voordelig en vanaf 100 stuks te bestellen.

We kunnen ze in iedere gewenste vorm uitvoeren, en de levertijd is erg kort, gemiddeld plusminus 2 weken.

U kunt uw ontwerp aanleveren in vrijwel ieder formaat (jpg, pdf, eps), wij zorgen ervoor dat uw sleutelhangers volledig naar wens uitgevoerd worden.

Budget sleutelhangers bestellen

Wij bieden u ook een breed assortiment aan ‘vaste’ modellen sleutelhangers welke met uw logo bedrukt kunnen worden. Deze kunt u bekijken in onze relatiegeschenkencatalogus op Promotiemiddelen.om. Oplages en methodes om te bedrukken verschillen per artikel.

Uw artikelen heel snel nodig?

Op onze dochtersite Relatiegeschenken-Bestellen.com bieden wij 3 modellen die u direct zelf kunt ontwerpen en bestellen via onze ontwerpmodule. U kunt zowel logo’s als tekst in full color toevoegen, direct een voorbeeld bekijken en uw bestelling plaatsen. Deze sleutelhangers zijn over het algemeen al voordelig te bestellen vanaf 50 stuks.

Meer informatie en offerte aanvragen

U kunt altijd gemakkelijk meer informatie of direct een offerte op maat opvragen (op basis van uw logo, gewenste oplage en gewenste formaat) via het online formulier, door een e-mail te sturen of bel 0497 64 51 01.

Specialist sinds 2003
Maatschappelijk verantwoord
Afspraak is afspraak
Het meest brede aanbod