Offerte Aanvragen
  • Upload een afbeeldingsbestand tot maximaal 6mb. Voor grotere bestanden kunt u WeTransfer gebruiken.
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, eps, pdf, jpeg, ai.
Al meer dan 15 jaar dé specialist in op maat gemaakte speldjes, patches, sleutelhangers en keycords

Kledinglabels

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend en binnen 1 werkdag reactie

Minimale afname: 100 stuks
  • Diverse kwaliteiten
  • Endfold, centerfold of mitrefold
  • 5-6 weken levertijd
Meer informatie

Kledinglabels

Als u kleding wilt voorzien van uw eigen kledinglabels, dan helpen wij u graag op weg. Kledinglabels, maar ook (was)labels voor bijvoorbeeld handdoeken, colberts of meubels, produceren wij tegen scherpe prijzen in uw stijl en het gewenste formaat.

Geweven labels

U hebt de keuze uit geweven labels en bedrukte labels (waaronder waslabels). Geweven labels worden veel gebruikt voor textiel en zijn verkrijgbaar in verrassend veel varianten. Of u nu een strak logo of een weergave van een foto op uw label wilt, wij kunnen het voor u weven. Op de pagina voor geweven labels vindt u meer informatie.

Bedrukte labels

Kiest u voor bedrukte labels, dan kunt u de meest kleurrijke ontwerpen met veel detail op labels laten zetten. Ook labels met wasvoorschriften worden bedrukt naar uw wens; simpel en duidelijk of juist met kleur en detail. Meer informatie vindt u op de pagina voor bedrukte labels.

Bedrukte en geweven labels bestellen

Voor elk doeleinde kunnen wij geweven en bedrukte labels maken. U kunt gemakkelijk een offerte voor labels aanvragen met het formulier rechts op deze pagina. Wij stellen het op prijs als u tegelijk met uw aanvraag het ontwerp, de oplage en het formaat kunt sturen, maar ook als dat nog niet mogelijk is helpen wij u graag op weg. Op deze pagina en op de subpagina’s informeren wij u alvast over de mogelijkheden.

Meer informatie en offerte aanvragen

U kunt altijd gemakkelijk meer informatie of direct een offerte op maat opvragen (op basis van uw logo, gewenste oplage en gewenste formaat) via het online formulier, door een e-mail te sturen of bel 0497 64 51 01.

Specialist sinds 2003
Maatschappelijk verantwoord
Afspraak is afspraak
Het meest brede aanbod